Drs. Kitty van der Zijden

Ik ben sinds 1999 afgestudeerd en sindsdien werkzaam als dierenarts gezelschapsdieren. Ik heb dit steeds met heel veel plezier gedaan en heb me in die tijd voornamelijk beziggehouden met de geneeskunde van hond, kat en konijn. In mijn vorige baan heb ik veel konijnen behandeld en deze hebben bij mij sindsdien een speciaal plekje veroverd.

Mijn uitdaging in het werk zit in een combinatie van vele dingen. Het blijven leren en het ontdekken van nieuwe ontwikkelingen blijft leuk. Zo heb ik me in dierenkliniek Schuytgraaf toegelegd op de echografie. Andere interessegebieden zijn de dermatologie en de interne geneeskunde.

Een andere grote uitdaging blijft ook voor mij tijdens het gewone werk en het spreekuur om de dieren zo stressvrij mogelijk te behandelen. Ik vind het heel belangrijk dat de dieren zich zo goed mogelijk voelen ondanks dat we soms toch vervelende dingen moeten doen. Vooral katten lijken mijn rust te voelen en het lukt mij heel regelmatig om een kat te behandelen die bij een ander altijd met handschoenen aangepakt moest worden. Dit geeft mij nog altijd een goed gevoel.

In Renkum woon ik samen met mijn vriend Peter, ons zoontje Mats en dochtertje Roos. Hond Luuk en kater Mees maken de familie compleet.

 

Graag hoop ik u te ontmoeten in onze kliniek.

 

Castratieproject bij Dierenarts Arnhem!

Op zaterdag 18 augustus organiseren wij een castratie- en sterilisatieproject voor katten.

Lees verder...

Interview met onze tandarts Caroline

Onze gebitsspecialist Caroline Stelma heeft een interview gegeven over gebitsverzorging -en problemen bij honden. Een leuk en informatief interview! Voor interview: klik hier  

Lees verder...