Op 1 juni 2008 hebben wij de deuren van de dierenarts praktijk, genaamd "Dierenkliniek Schuytgraaf", op het Lemoen 89 in Arnhem geopend. Tel 026 - 389 16 42

Het is de tweede vestiging van Caroline en Pieter van der Touw, welke is voortgekomen uit de vraag van onze klanten op Dierenkliniek Arnhem Zuid-West om ook op Schuytgraaf onze diensten aan te bieden.

Samen hebben we gezocht naar de juiste persoon die ook op een zeer hoog niveau kennis heeft van diergeneeskunde en een vergelijkbare werkervaring heeft als Caroline.

Die persoon hebben wij gevonden in Kitty van der Zijden.

Zij heeft de dagelijkse leiding over het team in Schuytgraaf. Samen met de dierenartsen van Dierenkliniek Arnhem Zuid-West zal wekelijks overleg plaatsvinden over de laatste bevindingen op diergeneeskundig gebied en zullen ervaringen worden uitgewisseld om het diergeneeskundig niveau zo hoog mogelijk aan te kunnen bieden. 

Alle dierenartsen hebben zich op een specifiek deel van de diergeneeskunde toegelegd en zullen over dat deel alle kennis en kunde delen met de andere dierenartsen. Echter indien blijkt dat de kunde van die ene betreffende dierenarts nodig is om een patient te helpen, dan kan deze direct worden ingeschakeld, om de zorg voor uw dier op een zo hoog mogelijke diergeneeskundige manier aan te bieden.

Castratieproject bij Dierenarts Arnhem!

Op zaterdag 18 augustus organiseren wij een castratie- en sterilisatieproject voor katten.

Lees verder...

Interview met onze tandarts Caroline

Onze gebitsspecialist Caroline Stelma heeft een interview gegeven over gebitsverzorging -en problemen bij honden. Een leuk en informatief interview! Voor interview: klik hier  

Lees verder...