Op onze lokatie op de woudrichemstraat in Arnhem is sinds januari 2016 een hondentrimsalon gevestigd. Sylvia Coppens trimt hier honden met enthousiasme en vakkennis. We zijn blij dat we dit onze klanten nu ook kunnen bieden.

Sylvia stelt zich even voor:

Hallo, mijn naam is Sylvia Coppens en ben gediplomeerd trimster. Vanaf 1 januari ben ik werkzaam op de locatie Woudrichemstraat 2 in het gebouw van Dierenkliniek Arnhem Zuid-West.

Mijn passie voor honden is al sinds mijn jeugd aanwezig. Ik ben opgegroeid met vele soorten honden. Het verzorgen daarvan was mijn grootste hobby. Uiteindelijk heb ik na een uitgebreide opleiding mijn trimdiploma behaald, en ben een eigen trimsalon begonnen. Alle soorten honden zijn welkom; zowel groot als klein, ras en rasloos.
Door het volgen van gespecialiseerde workshops blijf ik op de hoogte van alle modellen en specialiseer ik me in bepaalde rassen, zowel pluk- als knipvachten.
Het wassen gebeurt met een natuurlijke shampoo en voor probleemvachten heb ik soaps zonder chemische stoffen.
Ik luister altijd goed naar de wensen van de klant, maar de hond staat bovenaan. Ik zal dus altijd kiezen voor de beste behandeling en die met u gaan bespreken.
Op mijn website www.detrimster.nl leg ik uit wat de verschillende trimtechnieken zijn. Ook staat daar bijvoorbeeld tips over wat te doen met uw hond in elk seizoen. Zeker een bezoek waard dus.
Voor afspraak en contact; Mobiel: 06-18639068 e-mail: sycoppens@hotmail.com of via de praktijk op 026-3812180

Castratieproject bij Dierenarts Arnhem!

Op zaterdag 18 augustus organiseren wij een castratie- en sterilisatieproject voor katten.

Lees verder...

Interview met onze tandarts Caroline

Onze gebitsspecialist Caroline Stelma heeft een interview gegeven over gebitsverzorging -en problemen bij honden. Een leuk en informatief interview! Voor interview: klik hier  

Lees verder...